Cautare

11508 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.66 secunde)
Deputatii PD il invita pe ministrul conservator al Economiei si Comertului, Codrut ßeres (foto), la o intalnire programata luni, la sala grupului parlamentar.
Exista un social-democrat in orasul nostru care s-a bucurat atunci cind a aflat ca presedintele Partidului Democrat, filiala Galati, a fost nominalizat pentru a ocupa locul lasat liber in Guvern de conservatorul Codrut Seres.
Astfel, democratul Mircea Toader, propus pentru a-l inlocui pe Codrut Seres in functia de ministrul al Economiei si Comertului, va trebui sa treaca mai intai prin furcile caudine ale celor doua camere, avand nevoie de votul a 235 de parlamentari, in caz contrar PD fiind obligat sa vina cu alta propunere.
Soarta ministrilor Zsolt Nagy si Codrut Seres se afla acum in mainile Comisiei prezidentiale pentru aplicarea legii privind raspunderea ministeriala. Azi, Comisia va analiza dosarele trimise de procurorii DIICOT, in care cei doi inalti demnitari sunt acuzati de complicitate la tradare si spionaj.
Ministerul Public precizeaza ca nu s-a constituit niciun dosar privind interferente la nivelul institutiilor statului.
Avand in vedere suspiciunile aparute si pentru ca opinia publica sa cunoasca adevarul, va solicitam dumneavoastra si institutiilor abilitate ale statului sa desecretizati si sa prezentati cele trei convorbiri telefonice avute pe tema Alro, in perioada septembrie 2005 - aprilie 2006, din postura de presedinte, cu fostul ministru al Economiei si Comertului Codrut ßeres", se arata in scrisoarea trimisa de Voiculescu lui Basescu.
Fostul secretar de stat in MEC Ionel Mantog il acuza, in fata Comisiei parlamentare de ancheta, pe fostul ministru Codrut Seres, sustinand ca vrea sa-l scoata "tap ispasitor" in scandalul "pietei energetice".
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, a declarat, marti, ca nu s-a inscris in competitia pentru functia de presedinte al partidului, pentru ca intentioneaza sa candideze pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale din acest an.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Membrii Comisiei juridice a Senatului, intruniti miercuri pentru a dezbate solicitarile privind inceperea urmaririi penale in cazul lui Paul Pacuraru si Codrut Seres, au analizat, potrivit declaratiilor facute de presedintele comisiei, Norica Nicolai, "patru volume si mai multe benzi audio".
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Comisia juridica a dat miercuri un vot de principiu in cele doua dosare ale senatorului Codrut Seres, urmand ca rapoartele atat in cazul Seres, cat si Pacuraru sa fie prezentate Biroului Permanent cel mai tarziu pe 11 august.
Presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu a anuntat, ieri, ca rapoartele Comisiei Juridice in cazurile senatorilor Codrut Seres si Paul Pacuraru recomanda parlamentarilor sa dea un vot favorabil inceperii urmaririi penale in dosarele in care sunt anchetati cei doi.
Parlamentarii liberali vor vota, la sesiunea extraordinara de la sfarsitul acestei luni, pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Paul Pacuraru si al fostului ministru Codrut Seres, a declarat senatorul Puiu Hasotti.
Conducerea Senatului a convocat in aceasta saptamana o sesiune extraordinara, pentru a se pronunta asupra cererilor de incepere a urmaririi penale in cazurile senatorilor Paul Pacuraru, ministru al Muncii, si Codrut Seres, fost ministru al Economiei.
Marinescu a afirmat, in dezbaterile asupra solicitarii Directiei Nationale Anticoruptie privind inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru Codrut Seres, ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, este "incompetent, santajabil si dirijabil politic".
La initiativa Ministerului Economiei, programul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale ar putea sa prevada incepand cu 1 iulieun nou sistem de tarifare, o asa-numita segmentare structurata pe nevoi.
Ioan Codrut Seres, ministrul economiei si comertului, anunta recent ca statul roman negociaza cu partea coreeana preluarea pachetului de actiuni de 51 la suta pe care aceasta il mai detine la Craiova.
Codrut Seres, ministrul Economiei, a criticat ieri contractul de privatizare incheiat intre SNP Petrom si firma austriaca OMV, subliniind ca din cauza unor clauze foarte bine gandite de partea austriaca la semnarea contractului, statul roman nu are nici o parghie sa influenteze politica de pret a Petrom.
Dupa ce ani de-a randul am fost obisnuiti doar sa consumam energie si asta ne-a costat scump la buzunare, iata ca, pentru prima data, autoritatile s-au gandit la un program national de eficientizare a consumului de energie.
google-analytics.com